Bine ati venit la Encore Cosmetic Solutions!

Ce este perfectiunea in frumusete?

Chiar daca nu recunoastem, cu totii ne-o dorim, dar stim oare ce inseamna? Frumusetea exista in noi indiferent de varsta, culoare, forme sau dimensiuni. Frumusetea este in primul rand o stare de spirit, o energie care radiaza din interior, dar este oare de ajuns?

Cu siguranta nu, dar este punctul de plecare. La salonul de infrumusetare Encore credem ca pentru a atinge perfectiunea in frumusete este nevoie de siguranta. Astfel ca iti oferim grija, apreciere si te facem sa te simti cea mai importanta femeie din lume. Cu ajutorul unei atmosfere relaxante si al celor mai buni stilisti din Romania, iti oferim toata atentia pentru a-ti oferi increderea care va duce la descoperirea frumusetii tale.

Cum lucram pentru frumusetea ta?

Hair-Dresseri exceptionali vor reda sanatatea parului tau, ii vor gasi stilul care ti se potriveste perfect si culoara care te pune in valoare. Specialisti in unghii iti vor face mainile sa se simta rafatate si picioarele sa arate impecabil si cei mai buni cosmeticieni iti vor aplica tratamente revolutionare care iti vor face pielea sa radieze de tinerete.

Gandim pentru viitorul frumusetii tale: epilarea defitiva cu laser (LHR)

Uita de toate tehnologiile pe care le stiai pana acum pentru epilarea definitiva. La Salon Encore iti oferim tehnologia cu laser LHR. Aceasta este metoda cea mai folosita in Europa deoarece functioneaza mai repede (o sedinta de LHR echivaleaza cu 5 sedinte de ILP ) si este cea mai eficienta, dar si cea mai sigura din lume.

TU vei avea o silueta remarcabila

Frumusetea perfecta are o forma eleganta. Tocmai de aceea iti oferim cea mai avant-gardista metoda de slabire localizata: Criolipoza. Aceasta este o tehnologie blanda care localizeaza si reduce grasimea din organism. Combinand vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate, criopoliza elimina celulele grase, in mod natural. O metoda care asigura drumul spre perfectiune, atat al barbatilor cat si al femeilor, criolipoza iti ofera silueta la care visezi.

Promisiunea noastra? Frumusetea ta!

Acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care le facem pentru tine. Pentru ca te vrem alintata, iubita si sigura pe tine. Asa ca avem grija de toate detaliile pentru ca tu sa iti atingi potentialul maxim de frumusete.

Unii spun ca frumusetea sta in ochii privitorului. Asa este, asa ca noi ne-am propus sa iti asiguram cat mai multe priviri care se intorc dupa tine.

Viziteaza acum pagina noastra de contact pentru a-ti face o programare!

 

Tags: , , ,